Termeni si conditii

Termeni si conditii

Doua Surori – este denumirea comerciala a produselor comercializate de SC DOUA SURORI TRADITIONAL SRL, persoana juridica avand sediul social in Bucuresti, Str. Topolovat nr. 4, sector 6 si punct de lucru in Bicaz, str. Izvorul Muntelui nr. 1, jud. Neamt, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/13319/2014, cod unic de inregistrare fiscala 32408998.
Vanzator – DOUA SURORI TRADITIONAL SRL
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un cont in site si efectueaza o comanda.
Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

DOCUMENTE CONTRACTUALE
2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice a notificarii de expediere a Comenzii.

POLITICA DE VANZARE ONLINE
3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate Doua Surori isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa prin e-mail sau telefonic Vanzatorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
 3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 3.3. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in RON si includ T.V.A.
 3.4 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA
4.1. Continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
4.2. Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original, includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzatorului asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al Vanzatorului.
4.3. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

COMANDA
5.1. Cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului.
 5.2. Prin finalizarea comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
 5.3. Prin finalizarea comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
 5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in cazul in care datele furnizate de catre Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;
5.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract, respectiv sa returneze un produs, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

CONFIDENTIALITATE
6.1. Vanzatorul va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul document.
6.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
6.3. Prin inscrierea in baza de date a Vanzatorului, Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Vanzatorului: furnizori de servicii curierat, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator.
PUBLICITATE
7.1. Newsletterele sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Vanzator. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
7.2. In momentul in care, Clientul isi creaza un cont pe site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

FACTURARE – PLATA
8.1. Preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.douasurori.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
8.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
8.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine produsele vandute de SC. DOUA SURORI TRADITIONAL SRL in fomat fizic, prin adaugarea facturii in coletul transmis Cumparatorului.
8.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in Cont.

LIVRAREA BUNURILOR
9.1. Vanzatorul se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.
9.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

TERMENE DE VALABILITATE
Toate produsele comercializate de catre DOUA SURORI TRADITIONAL SRL au termenele de valabilitate inscrise pe produse.

TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR
Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

RASPUNDERE
12.1. Prin crearea si utilizarea contului, Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau.
12.2. Prin crearea contului si/sau utilizarea continutului si/sau plasarea comenzilor, Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile site-ului in ultima versiune actualizata, existenta la data crearii contului.
12.3. Ulterior crearii contului utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
12.4. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Vanzator, acestia fiind opozabili Cumparatorilor de la data afisarii in site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


13.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
13.2. Scopul colectarii datelor este:
– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la produsele si sau serviciile achizitionate,
– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Cumparatorului.
13.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Vanzatorului si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 13.2..
13.4. De asemenea, Vanzatorul poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 13.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care SC Doua Surori Traditional SRL poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii Cumparatorul a luat la cunostinta faptul ca ii sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, Cumparatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor dpersonale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate la adresa de e-mai office@douasurori.ro, Cumparatorul isi poate exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

– o data pe an, sa i se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

– sa intervena asupra datelor transmise;

– sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lui particulara

– sa solicite stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.


FORTA MAJORA
14.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
14.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului, fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Cookie-uri care pot fi setate la vizitarea site-ului www.douasurori.ro, de catre douasurori.ro sau terti parteneri:

Cookie-uri setate de catre douasurori.ro:

sesiunedouasurorir, myrdwsadrplzqw, hrctwsadrpjfqb, prcgwsadrpgylm - stocheaza informatii despre vizitator
cookie_accept_wsadrp - cookie setat in momentul in care vizitatorul acceptă să primeasca cookies de la site

Cookie-uri setate de catre terti parteneri:

Google Analytics:
_gat_UA-107688506-1 , _ga , _gid - stocheaza date despre vizitator, paginile pe care le-a vizitat si actiunile acestuia

google.com:
NID - stocheaza date despre vizitator, paginile pe care le-a vizitat si actiunile acestuia

tawk.to:
__tawkuuid , TawkConnectionTime , __cfduid , ss , tawkUUID - stocheaza date despre vizitator pentru utilizarea suportului chat

Articole:
Detoxifiere cu cirese

O cura de detoxifiere a organismului pe baza de cirese are un efect de tonifiere si revitalizare, ajutand la curatarea organismului prin eliminarea toxinelor. Se consuma ½ kg de cirese o zi pe Termeni si conditii

Ciresele alimentele recomandate

Oamenii de stiinta au inclus ciresele printre alimentele recomandate in cazul cancerului. Acidul elagic pe care acestea il au in compozitie intarzie aparitia si dezvoltarea tumurilor maligne iar fibre Termeni si conditii

Maceratul din codite de visine

Maceratul din codite de visine au aceleasi proprietati terapeutice diuretice si astringente, usor antiinflamatoare, fiind folosite in boli de rinichi (litiaze, pielite, cistite, pielonefrite). Termeni si conditii

Contact:

SC DOUA SURORI TRADITIONAL SRL

C.U.I.: 32408998
Reg. Com.: J40/13319/2013
 
Adresa punct de lucru:
Str. Izvorul Muntelui nr. 1
Bicaz, Jud. Neamt
Telefon:
0722.367.917
0734.968.559
 
Email:
office@douasurori.ro
douasuroritraditional@gmail.com
Web:
www.douasurori.ro