Cocktail Hugo cu sirop din floare de soc Doua Surori ▫200 ml vin prosecco ▫50 ml de apă minerală carbogazoasă ▫1-2 lingurițe de sirop din flori de soc Doua Surori ▫1-2 felii de li Dulceata de mure
Murele ne cuceresc prin aroma lor intensa si gustul dulce-acrisor, dar daca veti descoperi numeroasele beneficii pe care aceste fructe le aduc sanatatii, veti dori si mai mult sa consumati aceste fructe.
Sunt bogate in cel mai puternic antioxidant: resveratrolul, acesta fiind totodata si un pigment ce confera culoarea movalie murelor. Contin, de asemenea, vitamine si minerale, oligoelemente si substante active cu rol antiinflamator, antibacterian, antiimbatranire si totodata rol anticancerigen.
Murele ne intaresc oasele prin continutul ridicat de calciu, fosfor si magneziu. Au un rol important in detoxifierea hepatica si previn ficatul gras (steatoza hepatica).
Contin vitamine din complexul B: B1, B2, B3, B5, vitamina B6. Previn anemia prin continutul ridicat de acid folic, vitamina C si fier.
Pentru dulceata, am folosit mure de padure culese de la Izvorul Muntelui – Bicaz
Poate fi servita cu paine prajita sau biscuiti, ca toping pentru inghetata si torture sau pur si simplu ca atare.
Gramaj: 210 gr
Cocktail Hugo cu sirop din floare de soc Doua Surori ▫200 ml vin prosecco ▫50 ml de apă minerală carbogazoasă ▫1-2 lingurițe de sirop din flori de soc Doua Surori ▫1-2 felii de li Dulceata de mure
Visinele sunt o sursa importanta de antioxidant, cum ar fi kaempferolul si quercetina, substante care sunt utilizate in suplimentele alimentare care imbunatatesc memoria, concentrarea si vederea. Dulceata de mure
Maceratul din codite de visine au aceleasi proprietati terapeutice diuretice si astringente, usor antiinflamatoare, fiind folosite in boli de rinichi (litiaze, pielite, cistite, pielonefrite). Dulceata de mure