Specialistii nutritionisti ne sfatuiesc sa consumam fructele in stare proaspata sau sub forma de suc, deoarece reprezinta o sursa incontestabila de substante nutritive. Visinele au in compozitia lor a Zacusa de vinete
Zacusca de vinete este o mancare din legume proaspete, gatita de multe tari din Balcani, dar nicaieri ca in Moldova. Secretul sta in legumele cultivate la tara, crescute natural si in ritmul lor, cu gust bun si intens, apoi coapte la foc de lemne si pregatite domol, la foc mic, pana se armonizeaza toate gusturile. Borcanele cu zacusca le-am sterilizat apoi cateva ceasuri, pentru a putea fi pastrate pana la 2 ani.
Contine: ardei capia, vinete, rosii, ceapa, ulei, sare, piper, foi de dafin. Nu contine conservanti.
Gramaj: 250 gr
Specialistii nutritionisti ne sfatuiesc sa consumam fructele in stare proaspata sau sub forma de suc, deoarece reprezinta o sursa incontestabila de substante nutritive. Visinele au in compozitia lor a Zacusa de vinete
Maceratul din codite de visine au aceleasi proprietati terapeutice diuretice si astringente, usor antiinflamatoare, fiind folosite in boli de rinichi (litiaze, pielite, cistite, pielonefrite). Zacusa de vinete
Cura de visine le este de ajutor diabeticilor datorita vitaminei E si fructozei, persoanelor care sufera de obezitate datorita efectelor de curatire a organismului de toxine si grasimi si nu est Zacusa de vinete