Peltea de gutui

Peltea de gutui 310 gr

Codul produsului
162527

Cu peste 4.000 de ani in urma, grecii si romanii foloseau gutuile pentru marirea potentei si a imunitatii. Consumul gutuilor aduce o serie de beneficii sanatatii, datorita continutului bogat in saruri de magneziu, de fier si de potasiu. Sunt bogate in principii bioactive, cum ar fi taninul, pectinele, precum si in vitamine, A, B, C si PP.

Asocierea tanin-pectina are actiune favorabila asupra mucoasei digestive. Antioxidantii din compozitia gutuii ajuta organismul sa lupte impotriva radicalilor liberi si reduce riscul de cancer. Datorita concentratiei de potasiu, gutuia poate ajuta si la scaderea presiunii vasculare.

Fructul este foarte apreciat pentru calitatile sale antiinflamatoare, astringente, analgezice, emoliente, digestive, tonice si expectorante si lista ar putea continua pentru ca specialistii atribuie acestui fruct o suta de proprietati.

Specialistii sustin ca gutuile au un continut ridicat de substante pectice, importante in reducerea colesterolului din organism si a riscului de aparitie a bolilor cardiovasculare.

Pelteaua de gutui are o aroma si savoare deosebita si cu greu reusesti sa lasi borcanul din mana dupa ce incepi sa-i simti gustul.

Poate fi servita cu paine prajita sau biscuiti, ca toping pentru inghetata si torturi sau pur si simplu ca atare.

Gramaj: 310 gr

Adresati-ne o intrebare / Scrieti-ne un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Ceaiul din codite de cirese

Benefic pentru organism este si ceaiul din codite de cirese, care este cunoscut si apreciat pentru efectul sau diuretic puternic si indeosebi pentru efectele pozitive inregistrate asupra afectiunilor Peltea de gutui

Visinele revitalizeaza tesutul cutanat

Prin consumul fructelor cat si prin aplicarea exterioara de creme si masti cu continut de visine, visinile pot sa ne ajute in pastrarea unei stari optime a pielii, revitalizand si intinerirind tesutul Peltea de gutui

Visinele tonifiant pentru organism

Consumul acestor fructe dulci-acrisoare, prin aportul de antioxidanti, flavonoizi si diferite vitamine si zaharuri, este foarte util pentru revigorarea si reintinerirea organismului si pentru dobandir Peltea de gutui

Contact:

SC DOUA SURORI TRADITIONAL SRL

C.U.I.: 32408998
Reg. Com.: J40/13319/2013
 
Adresa punct de lucru:
Str. Izvorul Muntelui nr. 1
Bicaz, Jud. Neamt
Telefon:
0722.367.917
0734.968.559
 
Email:
office@douasurori.ro
douasuroritraditional@gmail.com
Web:
www.douasurori.ro