Visinele sunt o sursa importanta de antioxidant, cum ar fi kaempferolul si quercetina, substante care sunt utilizate in suplimentele alimentare care imbunatatesc memoria, concentrarea si vederea. Dulceata de caise
Cu totii stim cat de delicioase sunt caisele, dar in primul rand, acestea sunt o sursa reala si bogata de fibre si vitamine precum vitaminele A, B si C, care ajuta la mentinerea vederii, la regenerarea nervilor si a tesuturilor, la mentinerea ficatului, a inimii si a stomacului in conditii cat mai sanatoase.
Continutul ridicat de vitamine si minerale ajuta de asemenea, la combaterea asteniei. Avand un efect revigorant asupra organismului, impreuna cu o alimentatie adecvata si cu exercitii fizice regulate, pot tine departe starile depresive. Caisele tonifica sistemul nervos, ajutand la combaterea starilor de stres, oboseala sau insomnii.
Pentru dulceata am folosit numai caise, zahar, zeama de lamaie.
Poate fi servita cu paine prajita sau biscuiti, ca toping pentru inghetata si torturi sau pur si simplu ca atare.
Gramaj: 210 gr
Visinele sunt o sursa importanta de antioxidant, cum ar fi kaempferolul si quercetina, substante care sunt utilizate in suplimentele alimentare care imbunatatesc memoria, concentrarea si vederea. Dulceata de caise
Maceratul din codite de visine au aceleasi proprietati terapeutice diuretice si astringente, usor antiinflamatoare, fiind folosite in boli de rinichi (litiaze, pielite, cistite, pielonefrite). Dulceata de caise
Datorita efectului purificator pe care il exercita asupra organismului, visinile ajuta eliminarea acidului uric din sange si la eliminarea toxinelor din organism. De asemenea ajuta la prev Dulceata de caise