Visinele sunt recomandate de nutritionisti
Specialistii nutritionisti ne sfatuiesc sa consumam fructele in stare proaspata sau sub forma de suc, deoarece reprezinta o sursa incontestabila de substante nutritive. Visinele au in compozitia lor a peltea de gutui cirese negre amare ardei iute dulceata visine gutui cirese pret caise afine nuci verzi mure capsuni
Capsunile si acidul folic
Acidul folic pe care-l contin din abundenta capsunile, poate scadea riscul aparitiei bolilor degenerative la populatia in varsta unde aparitia unei insuficiente de acid folic, poate contribui la apari nuci verzi caise pret cirese peltea de gutui cirese negre amare dulceata afine mure capsuni ardei iute visine gutui
Ceaiul din codite de cirese
Benefic pentru organism este si ceaiul din codite de cirese, care este cunoscut si apreciat pentru efectul sau diuretic puternic si indeosebi pentru efectele pozitive inregistrate asupra afectiunilor afine cirese negre amare capsuni caise gutui pret nuci verzi mure visine peltea de gutui ardei iute dulceata cirese