Capsunile si acidul folic
Acidul folic pe care-l contin din abundenta capsunile, poate scadea riscul aparitiei bolilor degenerative la populatia in varsta unde aparitia unei insuficiente de acid folic, poate contribui la apari cirese castraveti în saramura de zmeura sau muguri de brad capsuni sau nuci verzi muraturi: castraveti in otet zacusca de vinete visine sirop de capsuni dulceata de caise
Visinele tonifiant pentru organism
Consumul acestor fructe dulci-acrisoare, prin aportul de antioxidanti, flavonoizi si diferite vitamine si zaharuri, este foarte util pentru revigorarea si reintinerirea organismului si pentru dobandir capsuni sau nuci verzi visine zacusca de vinete sirop de capsuni castraveti în saramura muraturi: castraveti in otet dulceata de caise de zmeura sau muguri de brad cirese
Ciresele alimentele recomandate
Oamenii de stiinta au inclus ciresele printre alimentele recomandate in cazul cancerului. Acidul elagic pe care acestea il au in compozitie intarzie aparitia si dezvoltarea tumurilor maligne iar fibre sirop de capsuni castraveti în saramura dulceata de caise zacusca de vinete de zmeura sau muguri de brad cirese muraturi: castraveti in otet capsuni sau nuci verzi visine